online din 17.10.2003

ultima actualizare 29.10.2009

Promovez

Royalty Free Images

Statistici site

Septembrie 2009

Vizitatori: 2.244

Afisari: 7.498

 

 

Romani in Japonia

Aceasta pagina nu a mai fost actualizata din 2003. Multe din persoanele din prima categorie (inclusiv) eu nu mai sunt in Japonia iar coordonatele de contact probabil in multe cazuri nu mai sunt valabile. Din aceste motive am abandonat dezvolatarea acestei sectiuni. Pentru moment voi pastra restul paginii fara sa operez nici o modificare sau actualizare. O voi sterge insa in viitorul apropiat, daca nu voi gasi vreo solutie pentru actualizarea ei...

 

Lista a fost impartita in doua: romani care sunt acum in Japonia si romani care au fost si au lasat ceva in urma (ca de exemplu o pagina de web care ar fi de folos celor care vor veni). Daca cunosteti pe cineva din Japonia sau daca chiar d-voastra sunteti aici, va rog sa ma contactati, iar daca doriti, va voi include in aceasta mica centralizare. Precizez ca toate persoanele enumerate mai jos si-au dat acordul pentru a le fi dezvaluita identitatea.

Romani in Japonia

 • CIRTOG Adina - studenta doctorat pentru un an de zile la TUAT (Tokyo) intr-un laborator de transfer termic. (e-mail: adina_c@cc.tuat.ac.jp; web: www.adina.cirtog.go.ro/index.html, localitate de bastina: Lugoj)
 • DOBRESCU Ioana - eleva la Liceul Yamate Gakuin (Fujisawa - langa Yokohama), pentru un an de zile pana in iulie 2004 (e-mail: dobrescuioana@hotmail.com)
 • ENACHE Madalin-Iancu - cercetator post-doctorat pe perioada de 2 ani la Japan Collection of Microorganism - RIKEN (The Institute of Physical and Chemical Research) in domeniul microbiologiei in Wako-shi Saitama (e-mail: madalin_enache@yahoo.com)
 • GRANGURE Paul - cercetator pentru 2 ani de zile la TUAT (Tokyo) intr-un laborator de electro-eroziune. (e-mail: grangure@cc.tuat.ac.jp; web: www.paulgrangure.ro, localitate de bastina: Lugoj)
 • KUROSAWA Dana - locuieste cu familia in Nagano (e-mail: scorpy_77@hotmail.com)
 • LAZAR Bogdan - student master pentru un an de zile la Universitatea de Agricultura si Tehnologie din Tokyo (TUAT - Tokyo) intr-un laborator de transfer termic. (e-mail: bogdan@cc.tuat.ac.jp; web: tocmai il citesti !; localitate de bastina: Resita)
 • MAICAN Sorin - inginer RAN la Ericsson Japan (Yokohama) cu preocupari in domeniul sistemelor mobile 3G (e-mail: sorin@yhc.att.ne.jp; localitate de bastina: Bucuresti)
 • MILITARU Daniela - sudenta pentru 5 ani la Universitatea Tokyo (Tokyo Daigaku) in domeniul economiei (e-mail: icecat96@ezweb.ne.jp; localitate de bastina: Ploiesti)
 • SANDU Adrian - student doctorat pentru 3 ani de zile la Toyohashi University of Tehnology (prefectura Aichi) intr-un laborator de studiul materialelor (e-mail: adisandu@k.ro; localitate de bastina: Focsani - jud. Vrancea)
 • SOFRON Otilia - studenta masterat pana in aprilie 2004 la Universitatea Hiroshima in domeniul matematicilor speciale (e-mail: lia1966@yahoo.com; localitate de bastina: Agnita - jud. Sibiu)
 • TARAN Elena - studenta doctorat pentru 3 ani de zile la KU (Kyoto) intr-un laborator de controlul suprafetei (e-mail: etaran@email.ro; localitate de bastina: Campulung Moldovenesc)
 • YAMANE Adriana - impreuna cu familia, angajata la EIKAIWA TESOL in Tokyo (e-mail: yamaneco@chukai.ne.jp)

Au fost pe aici si au lasat ceva in urma...

 • GAL Stelian - student pentru un an de zile (2002-2003) la TUAT (Tokyo) intr-un laborator de transfer termic (e-mail: gal_stelian@yahoo.co.uk; web: www.geocities.com/gal_stelian/STELIAN_1.html, localitate de bastina: Deva)
 • SCRIPCARIU Gheorghe - a facut studiile de limba, cultura japoneza la Naganuma Nihongo Gakko (Tokyo) si relatii publice comparate cu sprijinul Public Relation Institute of Japan, cu un puternic CV in domeniul relatiilor Romania-Japonia, in prezent managerul firmei de consultanta Bucuresti-Tokyo (e-mail: gheorghe.scripcariu@bt.ro; web: www.BT.ro; localitate de bastina: Bucuresti) 

Folositi o metoda de contact din acesta pagina pentru a face o sugestie...

 

[Bogdan's World] [Imagini] [Jurnal] [Cultura si Istorie] [Stiinta si Tehnica] [Legaturi] [Romani in Japonia] [Guestbook] [Contact]

 

Bogdan Lazar - Copyright 2003-2009 - Termeni si conditii de utilizare